Ірина Сопонару поділилася, які фільми та серіали може впевнено порадити читачам

Тренерка “Ліги Сміху. Волонтерський десант 3” поділилася власними уподобаннями зі світу кіно, а також порадила читачам декілька кінокартин.

Як ви пам’ятаєте, в жовтні 2023 року на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ з’явилися добірки з популярним контентом 1+1 media, які доступні без авторизації та безоплатно абсолютно всім глядачам на будь-яких пристроях. Тож наступною своїми уподобаннями в контенті поділилася тренерка "Ліги Сміху. Волонтерський десант 3" та акторка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару, яка віддає перевагу комедії та фільмам жанру хоррор.

«Я дуже люблю передивлятися ситком “Друзі”, робила це тисячу разів. Також я переглядаю комедійний ситком “Бруклін 9-9”. Він неймовірно мені подобається, бо справді дуже смішний. Щороку, починаючи з листопада, я переглядаю фільми про Гаррі Поттера, а також люблю “Голодні ігри”», — ділиться Ірина.

Також гумористка розповіла, яким би хотіла бачити фільм про себе та своє життя: 

«Думаю, це точно не був би артхаус, бо я така земна. Мені здається, що інколи й занадто. Сподіваюся, це була б романтична комедія. Принаймні так мені хотілося б. Але якщо ми говоримо про 2022-й рік, то ще й з елементами жаху».

Окрім цього, вона розповіла, яку роль вважає найскладнішою та, які обставини можуть викликати дискомфорт на майданчику:

«Це дуже абстрактне питання, і я можу помилятися тисячу разів. Але мені здається, що дуже важко грати взимку – літо, а влітку – зиму. Коли ти не по погоді вдягнений, коли дискомфортно, мокро й холодно. Для мене найбільший жах — коли я мерзну на майданчику. Тому думаю, що Леонардо Ді Капріо було дуже важко зніматися у фільмі “Легенда Г'ю Гласса”».

«Я обов’язково раджу подивитися “Голодні ігри”, “Одного разу під Полтавою” і новий комедійний серіал “Волонтери”. Не дякуйте», — радить читачам Ірина Сопонару.

Традиційно, знайти цікаві вам фільми чи серіали ви можете за допомогою жанрових добірок на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. Серед яких доступні: Команда+ — на глядачів чекатимуть детективи та екшени власного виробництва телеканалу 2+2; Гумор+ підійме настрій аудиторії відмінними жартами та сатирою в ситкомах ТЕТ та «плюсів»; Реаліті+ занурить глядачок у найцікавіші та найемоційніші шоу від ТЕТ та 1+1; в категорії Історія+ в захопливий світ таємниць та історичних фактів занурюватимуть документальні й пізнавальні проєкти 1+1 та 2+2; Містика+ відкриватиме доступ до серіалів і програм 1+1 і ТЕТ з навколомістичною тематикою, а також добірка Драма+, що пропонує найвідоміші драми та мелодрами від 1+1.