На ТЕТ відбудеться прем’єра нового сезону гумористичного проєкту “Ліга Сміху. Волонтерський десант 3”

З 8 березня в ефірі телеканалу ТЕТ знову зберуться кращі гумористи країни, які щоп’ятниці о 20:00 доводитимуть, що суперсила українців у гуморі та волонтерстві.

На глядачів чекає прем’єра нового спецсезону “Ліга Сміху. Волонтерський десант 3” від Студії “Квартал 95”.

“Ліга Сміху. Волонтерський десант 3” – це не тільки гумористичний проєкт, що продовжує життя сміхом, а й волонтерська акція з конкретною благодійною метою. Команди-учасники більше не змагаються за кубок переможця. Їхня ціль – допомога супергероям у пікселі, які відстоюють кожне наше завтра. Щоп’ятниці одна з чотирьох команд виборюватиме право доставити військовим вантаж, який допоможе наблизити нашу перемогу.

У другому сезоні спецпроєкту у тренерських кріслах дебютували найвідоміші випускники “Ліги Сміху”, яких обожнює вся країна. У новому сезоні своє тренерство продовжать Тарас Стадницький з “VIP Тернопіль”, Настя Оруджова з “Тріо “Різні”, Влад Куран з “Ветеранів космічних військ”, Ірина Сопонару з “Вінницьких”, а також Олександр Степаненко з “Відпочиваємо разом”. 

Уперше до зірок гумору у тренерських кріслах приєднаються стендап-комік з Молдови та дворазовий чемпіон “Ліги Сміху” Іван Люленов, а також актор серіалу “Волонтери” та капітан команди “НІС” Кирило Ганін. І звичайно ж, “Лігу Сміху. Волонтерський десант 3” неможливо уявити без зірок українського телевізійного гумору – тренера-чемпіона Ігоря Ласточкіна та ведучого, актора Студії “Квартал 95” Євгена Кошового.

Уже з 8 березня глядачі щоп’ятниці насолоджуватимуться міксом актуального гумору та важливих волонтерських місій. Прем’єрні епізоди проєкту “Ліга Сміху. Волонтерський десант 3” відкриють нові гумористичні таланти, збільшать градус позитиву та об’єднають задля допомоги, адже з гумором і в гарній компанії легше переживати важкі часи.

Дивіться щоп’ятниці о 20:00 і смійтеся з користю разом з великою прем’єрою ТЕТ.