"Сімейний, музичний, з елементами комедії": ROXOLANA розповіла, яким уявляє фільм про своє життя

Співачка та авторка саундтреку телеканалу ТЕТ поділилася останніми уподобаннями зі світу кіно, а також розповіла, яким уявляє фільм про себе та своє життя.

Як ви пам’ятаєте, у жовтні 2023 року на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ з’явилися добірки з популярним контентом 1+1 media, які доступні без авторизації та безоплатно абсолютно всім глядачам на будь-яких пристроях.

Тож наступною своїми уподобаннями в контенті поділилася українська співачка ROXOLANA, яка віддає перевагу комедіям і фільмам жанру екшн.
 

"Я дуже люблю дивитися і фільми, і серіали. Це один з моїх улюблених варіантів проведення часу. Я люблю детективи, комедійні серіали. Часто дивлюся їх мовою оригіналу, щоб підтягнути англійську. Що стосується фільмів, то останнім часом передивлялася короткометражки Веса Андерсона. Зараз я переглядаю дуже нетиповий як для мене серіал Selling Sunset про продаж нерухомості в Америці. Не знаю, чи сподобається хлопцям, але дівчатам однозначно зайде", — коментує ROXOLANA.

Щодо того, яку роль вважає найскладнішою артистка відповіла:
 

"Насправді я вважаю, що іронічна комедійна роль – це найскладніше. Чомусь мені здається, що драматичну роль легше зіграти, аніж щиру комедійну".

Також співачка поділилася, яким уявляє фільм, знятий про її життя:
 

"Мені хотілося б, щоб фільм про моє життя був сімейним, музичним і з елементами комедії. Я б точно не хотіла, щоб це була драма. Може, трішки екшену, зовсім трішечки. Але більше комедії, бо я сама по собі оптимістична людина. І навіть сумну ситуацію вмію перетворити у смішну та комедійну".

Окрім цього, ROXOLANA розповіла про власні уподобання в кіно та порадила читачам декілька кінокартин:
 

"Якщо ви любите естетику, то перше, що приходить мені на думку, – це нові короткометражки Веса Андерсона. Всі його роботи дуже красиві з естетичного погляду й не тільки. Якщо полюбляєте фільми-головоломки, то подивіться The Game з Майклом Дугласом 1997 року. Якщо віддаєте перевагу музичним фільмам, то візуально дуже класно знятий і крутий по наповненню серіал "Вініл". Якщо любите супергеройські теми, але ще не встигли подивитися, то ввімкніть “Дедпул” в українському дубляжі. Це прекрасний варіант, якщо ви, наприклад, переходите на українську мову, адже з цього фільму можна почерпнути цікаві смішні словечка. Тому приємного перегляду".

Традиційно, знайти цікаві вам фільми чи серіали ви можете за допомогою жанрових добірок на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. Серед яких доступні: Команда+ — на глядачів чекатимуть детективи та екшени власного виробництва телеканалу 2+2; Гумор+ підійме настрій аудиторії відмінними жартами та сатирою в ситкомах ТЕТ та «плюсів»; Реаліті+ занурить глядачок у найцікавіші та найемоційніші шоу від ТЕТ та 1+1; в категорії Історія+ в захопливий світ таємниць та історичних фактів занурюватимуть документальні й пізнавальні проєкти 1+1 та 2+2; Містика+ відкриватиме доступ до серіалів і програм 1+1 і ТЕТ з навколомістичною тематикою, а також добірка Драма+, що пропонує найвідоміші драми та мелодрами від 1+1.